Partnere

Finn.no

Finn.no

Finn Eiendom og Eiendomsprofil samarbeider om en rekke tjenester. Innholdet i Nabolagsprofiler, Hytteprofiler og Næringsprofiler som blir bestilt hos Eiendomsprofil, blir lastet opp til Finn som en XML og publisert på prospektet multikanalt på den spesifikke eiendommen.  Kunder som bruker Finns Extranett for å bestille rubrikk annonser på en eiendom kan også bestille Nabolagsprofiler, Hytteprofiler og Næringsprofiler som en tilleggstjeneste i samme grensesnitt.

www.finn.no
Websystemer

Websystemer

Eiendomsprofil har integrert mot meglersystemet Webmegler for å forenkle hverdagen til meglere. Kunder som bruker produktene fra Eiendomsprofil på alle objekter, får helautomatisk generert og opplastet Nabolagsprofiler og Hytteprofiler på alle objekter som blir opprettet og skal markedsføres.Videre kan meglere hente produktene på PDF fra Webmegler for å produsere salgsoppgaver. 

www.websystemer.as
Fortress Reklamebyrå

Fortress Reklamebyrå

Bestilling og mottak av Nabolagsprofien og Hytteprofilen er integrert i Fortress Reklambyrås system Fox Publish, som brukes for generering av markedsmateriel, deriblant papirprospekter. Fortress mottar innholdet på en ferdig PDF og som en XML, slik at Fortress kan spesialtilpasse innholdet i prospektet etter kundens ønsker. Privatmegleren er et eksempel som bruker denne løsningen med vårt innhold.

www.fortress.no
Papirfly

Papirfly

Eiendomsprofil har integrert med systemet for produksjon av salgsoppgaver til Papirfly, slik at kunder lett kan bestille og motta Nabolagsprofiler og Hytteprofiler direkte i systemet. Eiendomsmegler 1 er et eksempel på en kunde som bruker denne løsningen med vårt innhold.

www.papirfly.no
Webtop

Webtop

Nabolagsprofilen og Hytteprofilen kan bestilles i Webtop RE, et system som blant annet brukes for produksjon av papirprospekter. Obos er et eksempel på en kunde som bruker denne løsningen med vårt innhold.

www.webtop.no
Ambita

Ambita

Nabolagsprofilen og Hytteprofilen kan også bestilles gjennom markedsplassen og formidlingskanalen Infoland, som leveres av Ambita. Infoland er en kanal hvor meglere, eiendomsutviklere og andre aktører bestiller kommunal informasjon om en eiendom. På Infoland kan man også betale med kredittkort.

www.infoland.no
Keyteq

Keyteq

Keyteq er Eiendomsprofil sin tekniske partner på utvikling og drift. Både Eiendomsprofil sin tekniske løsning og database som prosesserer alt innhold til profilene, internettet, extranettet og intranettet er utviklet av Keyteq.

www.keyteq.no

Lars Hilles gate 30
5008 Bergen

Tel: 40 00 38 33

support@eiendomsprofil.no

Design, konsept og utviklig av Keyteq AS Utviklet i KeyPublisher Keyteq 2010

Kontakt Eiendomsprofil

Navn Avd kontor Kjede E-post Mobil Hendvendelsen gjelder

Beskjed

Logg inn

Brukernavn (e-post) Passord Glemt passord?

Glemt passord

Skriv inn din e-post adresse (Brukernavnet) og trykk send og du vil få tilsendt ditt passord på mail.

Tilbake til login